Intretinere

Sortare după:
Produse pe pagină:
Vizualizare ca: Listă Grid
 • Stem Sinergic
  Stem Sinergic este un produs natural unic ce contribuie la stimularea producerii si multiplicarii celulelor stem adulte,avand si o actiune eficienta in detoxifierea organismului. Pentru a intelege mai bine cu ce va poate ajuta produsul nostru, o sa va explicam ce sunt celulele stem adulte, c..
  200 RON
 • Alga Calcaroasa
  Această algă este un fenomen din punctul de vedere al acțiunii terapeutice. Are un conținut de minerale foarte ridicat, atât ca și concentrație cât și ca varietate. Apoi, are proprietăți puternic anti-oxidante și vitalizante, este un stimulator puternic al dezvoltării și al regenerări..
  36 RON
 • BioAspirina
  Este un produs unic pe piata de suplimente, care asociaza efectele extractului de salcie concentrat cu cel al Harpagophytum. Cele doua au, in primul rand, un efect antiinflamator si anti-durere foarte puternic. Acesta le face eficiente in afectiunile reumatice, in afectiunile spatelui (discopatii, s..
  36 RON
 • Cafea Verde
  Compozitie:Cafea verde (Coffea robusta) – extract hidroalcoolic (maltodextrina din grau) din seminte cu min. 40 % acizi clorogenici – 500mg. Mod de administrare:  Adulti si copii peste 12 ani – se iau cate 2 capsule, inainte de masa, de doua ori pe zi. Actiuni fiziologice: contribui..
  90 RON
 • Cartilaj de Rechin
  Un excelent ajutor in afectiunile articulare (reumatice, post-traumatice) si ale oaselor, condroitin sulfatul si calciul pe care le contine, dându-i un efect regenerant la nivelul articulatiilor si al structurii osoase. Are, de asemenea, efecte antitumorale, împiedicând în special procesul de vascul..
  36 RON
 • Graviola
  Graviola (Annona Muricata): Planta nativa din padurile tropicaleamazoniene. Graviola este un copac vesnic verde. Acesta produce un fruct lung, cu tepi, de culoare verde. Fructul este foarte mare si are miezul dulce-acrisor de culoare alba. Produsul nostru este un suc  pur 100% din fructe g..
  249 RON