Regenerare

Sortare după:
Produse pe pagină:
Vizualizare ca: Listă Grid
 • Stem Sinergic
  Stem Sinergic este un produs natural unic ce contribuie la stimularea producerii si multiplicarii celulelor stem adulte,avand si o actiune eficienta in detoxifierea organismului. Pentru a intelege mai bine cu ce va poate ajuta produsul nostru, o sa va explicam ce sunt celulele stem adulte, c..
  200 RON
 • Cartilaj de Rechin
  Un excelent ajutor in afectiunile articulare (reumatice, post-traumatice) si ale oaselor, condroitin sulfatul si calciul pe care le contine, dându-i un efect regenerant la nivelul articulatiilor si al structurii osoase. Are, de asemenea, efecte antitumorale, împiedicând în special procesul de vascul..
  36 RON
 • Hepato Sinergic
  Hepato Sinergic Adjuvantul ideal in tratamentul persoanelor care sufera de diferite tipuri de hepatita A,B, C, D, hepatita alcoolica sau alte afectiuni ale ficatului! Ficatul este un organ vital care participa la peste 500 de activitati importante ale organismului uman. Hepatita este o inflamat..
  270 RON
 • OFERTA! Ciuperca Tibetana 1 + 1 GRATUIT
  Contine un extract de inalta puritate din Ciuperca tibetana (Cordyceps sinensis), potentat de Sofranul de India (Curcuma longa). Aceasta combinatie este printre cele mai puternice antitumorale din lume, dar nu doar atat: Ciuperca tibetana este eficienta si in afectiunil..
  189 RON
 • Stem Hepatic
  Compozitie: Laptisor de matca liofilizat: 80mg; Armurariu (Silybum  marianum), fructe, extract hidroalcoolic uscat 40-50:1 (maltodextrina) cu 80% silimarina: 50mg; Astragalus (Astragalus membranaceus), radacina, pulvis 50 mg.  Armurariu (Silybum marianum), fructe, extract uscat 4:1: 50mg; ..
  46 RON