Detoxifiere

Sortare după:
Produse pe pagină:
Vizualizare ca: Listă Grid
 • Aloe Forte
  Contine suc granulat dintr-o varietate de Aloe ferox extrem de bogata in principii active. Din acest motiv, acest supliment este un laxativ foarte puternic, regleaza activitatea pancreasului si glicemia, stimuleaza detoxierea puternica a organismului. Mai ales la persoanele intoxicate..
  36 RON
 • Cafea Verde
  Compozitie:Cafea verde (Coffea robusta) – extract hidroalcoolic (maltodextrina din grau) din seminte cu min. 40 % acizi clorogenici – 500mg. Mod de administrare:  Adulti si copii peste 12 ani – se iau cate 2 capsule, inainte de masa, de doua ori pe zi. Actiuni fiziologice: contribui..
  90 RON
 • kg-slim
  Un produs pentru slabit deosebit de eficient, bazat pe cateva ingrediente foarte puternice in lupta cu kilogramele: Aloe ferox – care detoxifica puternic organismul, elimina constipatia, extrage excesul de apa din tesuturi; Garcinia – stimuleaza arderea lipidelor, reduce apetitul..
  36 RON
 • Maslin Extract Forte
  Asociaza efectul antiinfectios si reglator al metabolismului, al extractului pur de frunze de maslin, cu actiunea imunostimulenta a radacinii de Astragalus. Rezultatul este un produs extrem de eficient in caz de infectii gripale, ca adjuvant in infectii bacteriene sau fungice. Extractul de masl..
  36 RON
 • OFERTA! Ciuperca Tibetana 1 + 1 GRATUIT
  Contine un extract de inalta puritate din Ciuperca tibetana (Cordyceps sinensis), potentat de Sofranul de India (Curcuma longa). Aceasta combinatie este printre cele mai puternice antitumorale din lume, dar nu doar atat: Ciuperca tibetana este eficienta si in afectiunil..
  189 RON
 • OFERTA! Sofran Indian 3 + 1 GRATUIT
  MOD DE PREZENTARE: - 180 capsule . INGREDIENTE: - pulbere din radacina de Sofran-indian (curcuma longa)-450 mg,hidroxipropilmetilceluloza(capsula vegetala). MOD DE ADMINISTRARE : - 2 capsule de 2 ori /zi, dimineata si seara ,inainte de masa cu jumatate de ora.In cazul afectiunilor grave , se..
  207 RON